Pulpe de pui inabusite cu usturoi

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 14 Aug 2010 | 15679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • ulei
  • 2 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui inabusite cu usturoi:

Spalam bine pulpele si le punem la fiert in apa cu sare.
Dupa ce au fiert le scoatem si le lasam sa se scurga bine de apa.
Apa in care au fiert nu o aruncam, ci facem o Supita "de pui fugit" pt bebelusi.
Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei, lasam sa se incinga bine si punem pulpele, le lasam pana se rumenesc frumos pe ambele parti, dupa care adaugam usturoiul pisat si punem un capac peste friptura, mai lasam 2 minute si luam de pe foc.
Se serveste calda alaturi de un piure sau orice altceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui inabusite cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante marinate, cu sos